Tipul retetei: Desert
Numarul de portii: 8
Timpul de preparare: 35 Minut(e)
Timpul de gatire: 15 Minut(e)
Dificultate: Usor
Ingrediente:
1/2 kg dovleac ras
1/2 kg faina
2 oua
1 ceasca zahar
coaja rasa de lamaie
1/2 ceasca de lapte caldut amestecat cu 1 lingurita de drojdie
1 praf de sare
1/2 kg faina
2 oua
1 ceasca zahar
coaja rasa de lamaie
1/2 ceasca de lapte caldut amestecat cu 1 lingurita de drojdie
1 praf de sare
Preparare:
Se amesteca toate ingredientele, obtinandu-se un aluat omogen care se lasa cca 1/2 h la dospit..
Se iau gogosele cu lingura din aluatul dospit si se pun la prajit in ulei incins..
Se pudreaza cu zahar vanilat.
Se iau gogosele cu lingura din aluatul dospit si se pun la prajit in ulei incins..
Se pudreaza cu zahar vanilat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu